Boudoir

Защо будоар?

Една будоарна снимка е 100% себеприемане и наслада. Наслада от самата себе си, наслада на момента, на енергията, която излъчваш. Това не е просто фотосесия, а преживяване, което изцяло би променило начина, по който ти приемаш себе си. Тя ще ти помогне да прегърнеш това, което си и да се почувстваш комфортно в собствената си кожа.

Сексапилът не е свързан с размери, килограми и мерки, той е изцяло резултат на излъчване и отношение. Той идва от това, да приемеш себе си, такава, каквато си и да изразиш това пред всеки, когото решиш. Не става дума за опит пред камерата, а за освобождаване на собствената си женственост и вътрешна светлина.


P5060878.jpg

Никога не съм си представяла, че бих позирала полу-гола пreд непознат с фтоапарат. И въпреки, че първоначално бях много несигурна, Стефан се постара да се чувствам достатъчно комфортно, за да се забавлявам и реално да се насладя на целия процес.

Сериозно, страшно много се смяхме. Стефан е супер - открит, талантли и е голям професионалист. Нямах предварителни очаквания за фотосесията, но видях себе си в съвсем различна светлина и останах изключително доволна от крайния резултат.

Б.

P5085155.jpg

Ако трябва да съм честна, бях ужасно несигурна относно подобна фотосесия, но за всичко си има първи път. И преди фотографи са ми предлагали будоарна фотосесия, но винаги съм отказвала, защото смятах, че няма да се чувствам естествено и комфортно.

От друга страна Стефан успя да превърне това неловко усещане в нещо приятно и много се радвам, че се съгласих да направя тази фотосесия.

Благодаря ти, че беше толкова внимателен и че се постара да не експлоадирам от напрежение!

К.

P5240249.jpg

Винаги бих се възползвала от възможността да видя себе си през очите на артист като Стефан, който облива с красива светлина всяка извивка на женското тяло. От момента, в който се запознахме, той ме предразположи и ме накара да се чувствам уверена и въодушевена за това преживяване.

Щом видях крайния резултат, знаех, че мога да му се доверя в избора на финалните кадри. Визията му е уникална и стилът му е безупречен!

А.

P9274706.jpg

Сигурна съм, че имах нужда от това изживяване за да погледна на себе си от друг ъгъл ... този на Стефан Василев.

Погледът му те кара да се обичаш точно такъв какъвто се усещаш в онзи момент. Без пози, само по непринудена емоция. Един вид продуктивна медитация и за двете страни, която нямаш търпение да повториш. Благодаря!

М.Притеснявам се, защото…

... не знам как да позирам.
— Позирането е за професионални модели по време на професионални фотосесии и няма никакво значение за нашето занимание. Чувствеността и сексапила са мнгоо повече свързани с излъчване и са резултат на спокойна и предразполагаща атмосфера, а не години опит пред обектива.
... се притеснявам да се съблека пред непознат.
— Голотата е изцяло по желание и е резултат на твое изрично съгласие. Прикриване, разголване или загатване - това зависи изцяло от твоето решение. С теб поставяме границите и след това действаме изцяло във тези граници, като можеш да си спокойна и да не се притесняваш, че ще се появи неудобен въпрос или предложение за поза или снимка.
... не знам как би реагирал моят приятел/съпруг/баща/работодател.
— Помнете, че Вие правите това първо и основно заради себе си. Самата фотосесия и снимките след това ще бъдат само за лично ползване и изцяло от Вас зависи с кого ще ги споделите. Запомнете - тази фотосесия е изцяло плод на Вашето излъчване и вашия вътрешен комфорт.
... се притеснявам да споделя личните си снимки онлайн.
— Фотосесията е 100% лична и е изцяло твое решение дали да споделиш снимките онлайн или не, било то в социалните медии, уебсайт или където и да било другаде.
.. не знам какво да облека и как да подготвя стайлинга си.
— В своята работа аз твърдо залагам на лек и ограничен стайлинг. За мен красотата и въздействащото излъчване не зависят от тежък грим и скъпо дизайнерско бельо. Стилист или гримьор може да присъства на сесията, но определено не е задължително условие.
... не знам дали мога да доведа своята половинка по време на фотосесията?
— Будоарната фотосесия е на първо място лично преживяване и всеки друг, с изключение на мен и теб, би довел до леко неудобство и некомфортна атмосфера. Още един чифт очи винаги ще те накара да се притесняваш повече за тялото и действията си пред камерата. Приятел/ка или съпруг може да присъства по време на предварителната среща за обсъждане на подробностите около сесията, но по време на самата сесия всички странични лица се приканят да ни оставят да работим на спокойствие.

PA034759.jpg

ЗАЩО НЕ?

Моята основна цел е да се отпуснеш и да се забавляваш на снимките и на цялото будоар преживяване. Да си спокойна и да се чувстваш комфортно в кожата си. Когато заедно създадем тези предпоставки, снимките се получават винаги страхотни!

Според мен всеки е красив по свой уникален начин и моята основна цел е да ти покажа това! Не след като свалиш онези 5 килограма, не след като направиш онези “плочки”, а тук и сега, в този конкретен момент. Нека създадем спокойна и комфортна атмосфера и да покажем това, което твоят съпруг, приятел или най-близък човек вижда в теб - твоята красота и сексапил!


Казвам се Стефан Василев и съм портретен, лайфстайл и будоар фотограф. Живея и работя в София, но обичам да пътувам и да творя навсякъде по света, където музата ме отведе.

Занимавам се с будоарна фотография от над 5 години и те уверявам, че това преживяване ще ти хареса толкова много, че след като свършим със снимките ще искаш още! Ще ти помогна да намерим перфектнята поза, идеалното облекло, стайлинг и всичко, от което имаш нужда за да се насладиш изцяло на момента!

Използвай формата по-долу и нека сътворим нещо красиво!

Screen Shot 2018-10-26 at 15.40.31.png


Обмисляш будоарна фотосесия?

Име *
Име
Телефон / по желание
Телефон / по желание